PARC D'ORIENTACIÓ

-Benvinguts/des!

P-Lab

#cosesdelpresi (@presipatidors)

Presentació:

El Parc d'Orientació s'ha creat gràcies a les diferents curses d'orientació solidàries que hem anat organitzant des de 2015 fins a 2019, i que la Covid-19 ens va fer aturar en sec. De moment no hem tornat a organitzar cap més cursa. Així doncs, i per aprofitar que tenim una bona part de la Vall del Riudebitlles cartografiada en mapes d'orientació, hem pensat que no ho podem deixar guardat al disc dur de l'ordinador. Per tant, mica en mica posem a disposició del públic en general, de manera totalment gratuïta i altruista, diferents circuits permanents d'orientació, dissenyats tant per a iniciar-se, com per a qui ja te una certa experiència.

A més a més, podreu triar anar mapa en mà i al vostre rotllo, utilitzar la nostra WebApli, o l'APP GPS Orienteering Run, que mitjaçant qualsevol mòbil amb Internet, podreu registrar la vostra activitat i visualitzar els vostres resultats, així com la classificació virtual del circuit corresponent.

Per a més informació, visiteu valldelriudebitlles.cat


Cercador d'Activitats

Registrades: 336

Resultats

Trieu què voleu Visualitzar:

Des d'aquest cercador podreu visualitzar la vostra activitat i també la classificació dinàmica dels diferents circuits, mitjançant el ID corresponent:

Si voleu veure la classificació, apreteu el botó Reset, seleccioneu el circuit i apreteu el botó CERCAR

P-Lab

Llicència de Creative Commons
Sistema WebApli
Control de Pas

"FITES amb Criteri", @PatidorsCE