Warning: Undefined array key "incripcio" in /www/doc/www.patidors.net/www/parcorientacio/inscripcions.php on line 6
PatidorsCE #OrienteeringGame

PARC D'ORIENTACIÓ

INSCRIPCIONS

-Benvinguts/des!

Informació

En formalitzar la inscripció, obtindreu el vostre codi ID d'Activitat, únic, personal i intransferible, que us servirà per a registrar la vostra activitat en escanejar els diferents controls QR o en utilitzar la nostra WebApli per a registrar els Controls que no disposen de QR.

També obtindreu l'enllaç per a descarregar-vos el mapa d'orientació, i el lloc on podreu recollir el mapa físic, si ho preferiu.

Però, abans de res...

Llegiu-vos el Reglament


Formulari d'Inscripció

Tot i que no és la nostra intenció demanar-vos gaires dades personals, necessitem tenir el nom i cognoms d'almenys una persona de contacte o responsable de l'Equip. A més, també un correu electrònic per a poder comunicar-nos amb vosaltres, si cal. A part d'això, per un tema estadístic, ens agradaria saber quants sereu si aneu en equip. També, en l'apartat Comentaris, ens podeu explicar les edats que comprenen els equips, com us heu assabentat de l'activitat, si teniu coneixements d'orientació, etc.

En cas de GRUPS MOLT NOMBROSOS, us recomanem que feu diferents equips de pocs membres (amb diferents IDs), ja que així gaudireu més, tot escanejant QRs, i encara que aneu plegats. Per exemple, podeu fer Equip X 1, Equip X 2, etc. I la classificació potser no és tan important...

Ompliu les dades que us demanem:

Recordeu que un cop feta la inscripció, us adjudicarem automàticament el vostre codi ID d'Activitat per a Registrar els diferents Controls QR. Aquest codi és únic, personal i instransferible.

- Animeu-vos-hi!!!


Reglament

En vers: "hi ha coses que/quan passen, passen/tan si ens agrada com si no/simplement passen, i quan passen/no hi podem dir ni sí ni no", Pau Riba, "Per què fer res"

DESCRIPCIÓ:

És una activitat de lleure en que cadascú s'ho pot prendre com vulgui: passejant, posant-se a prova, o en plan competició.

En els diferents circuits haureu de trobar uns Controls (balises), que són unes etiquetes d'uns 12x12 cm i que contenen un codi QR, i d'altres que no tenen codi QR, però sí un Número de Fita (de 2 xifres), i un Codi de Control (de 3 xifres). La localització d'aquests està detallada en el mapa d'orientació.

Per a registrar aquests Controls, haureu de disposar d'almenys un telèfon mòbil amb connexió a Internent mòbil. Només heu de tenir alguna aplicació que llegeixi codis QR -normalment, la càmera del mòbil ja te aquesta opció., o amb la nostra WebApli per a registrar els Control que no contenen Codi QR.

En el mapa hi haurà dibuixats els codis QR d'Informació i també de la WebApli per al registre dels Controls que no disposen de QR. En alguns, també els QR d'Inici i Final d'activitat.

En realitzar la inscripció, us facilitarem un Codi ID d'Activitat, que us servirà per a registrar els diferents Controls, ja sigui amb QR o amb la nostra WebApli.

Els diferents circuits són permanents i es poden realitzar les activitats quan es vulgui. N'hi ha sense limitació de temps, i d'altres amb límit de temps.

COM REALITZAR L'ACTIVITAT:

Com hem dit, cal tenir almenys un mòbil amb connexió a Internet amb dades. La connectivitat en la zona és en general, bona.

Cal que el mòbil pugui escanejar codis QR, o en altre cas, també podeu utilitzar la nostra WebApli per a registrar els controls que no contenen codi QR. Els últims models ho poden fer amb alguna opció de la càmera.

No cal tenir instal·lat res més al mòbil, ja que en escanejar els codis QR dels circuits, s'executarà el navegador web que tingueu predeterminat en el sistema.

La web que s'obrirà és https i és segura, i només apunta a la web i servidor dels PatidorsCE. No recull dades dels dispositius ni utilitza cookies.

Un cop us hagueu inscrit, obtindreu un codi ID d'Activitat. Aquest codi és personal i instransferible. No l'heu de compartir amb ningú ni fer-lo públic.

Aquest Codi ID d'Activitat us servirà per a la realització del circuit triat, només un cop. Si voleu repetir, haureu de realitzar una nova inscripció.

OPERATIVA:

Abans d'iniciar l'activitat, heu de tenir clar que un cop registreu l'INICI, el temps començarà a comptar.

És molt útil copiar al portaretalls el Codi ID d'Activitat, ja que així, en escanejar altres Controls QR, només haureu d'enganxar-lo en el formulari i Registrar-lo. Així anireu més ràpid.

  1. Escanejar el codi QR "INICI", inserir el vostre Codi ID d'Activitat i també el codi ID del Circuit/Mapa en el formulari, i clicar el botó "REGISTRAR".
    Quan hagueu clicat el botó "REGISTRAR", s'obrirà una altra web en que se us informarà que l'inici és correcte, o incorrecte si no ho heu fet bé.
  2. Escanejar els codis QR dels Controls que aneu trobant, o en altre cas, utilitzar la nostra WebApli per a registrar els controls que no tenen codi QR però sí número de Control i Codi de Control, sense oblidar de clicar el botó "REGISTRAR", ja que si no, no es comptabilitzaran.
    En clicar el botó "REGISTRAR" un Control, s'obrirà una altra web amb els vostres resultats en curs, o la notificació d'error si no ho heu fet bé.
  3. Per finalitzar l'activitat, haureu d'escanejar el codi QR "FINAL" i clicar el botó "FINALITZAR". En clicar, el cronòmetre s'aturarà.
    En clicar el botó "FINALITZAR", s'obrirà una altra web amb els vostres resultats i on trobareu un botó que obrirà el visualitzador del mapa interactiu amb el vostre traçat.

NOTA: En cas de no trobar el Control QR en el que creieu que seria el lloc on hauria de ser, podeu fer una foto i enviar-nos-la per correu, junt amb l'hora i dia de pas.

Resum Operativa:
INICI >> ..CONTROLS.. >> FINAL

No oblideu inserir el vostre codi ID d'Activitat al formulari i clicar en el botó de registre corresponent!

A mesura que aneu escanejant i registrant els diferents Controls, us apareixeran els vostres resultats, que també podreu visualitzar des del cercador de la pàgina principal, així com la classificació dinàmica del circuit.

PRECAUCIONS I RECOMANACIONS:

Porteu sobretot aigua i quelcom per menjar.

Es recomana flitar-se amb algun repelent d'insectes.

Els camps i les vinyes només es poden vorejar, mai creuar pel mig.

RESPONSABILITATS:

En aquesta activitat, com en d'altres, s'hauran de seguir els protocols sobre el Covid-19 que marquin les autoritats competents.

Ni l'organització ni els PatidorsCE ens farem responsables dels accidents o danys personals dels/les participants, que siguin conseqüència directa o indirecta de l'activitat en curs, ni dels que aquests puguin causar a tercers, ja siguin propietats, animals o coses.

Cadascú serà autoresponsable i assumirà les pròpies conseqüències en la realització d'aquesta activitat

Es recomana portar l'equipament addient per a l'activitat, alguna cosa per menjar, i sobretot beguda i vetllar per la seguretat de la canalla.

Us endinsareu en un espai natural, rural i urbà, on la vida quotidiana segueix el seu curs al marge d'aquesta activitat. Sigueu prudents.

Haureu de respectar les regles principals de sentit comú.

Es recomana disposar d'una assegurança esportiva personal tipus FEEC modalitats B o C, o altre d'equivalent.

XARXES SOCIALS I COMUNICACIÓ:

Per qualsevol dubte o comentari, us podeu adreçar a: valldelriudebitlles@gmail.com

A les xarxes socials amb l'etiqueta: #parcorientacio #valldelriudebitlles

Tractament de dades:

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica3/2018, LOPD-GDD i el Reglament Europeu 2016/679, RGPD de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Patidors Club Esportiu, entitat responsable, informa als seus usuaris, que les dades de caràcter personal recollides en el present formulari, seran objecte de tractament automatitzat en un fitxer, amb la finalitat d'atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè, amb les següents finalitats: Gestió de l'activitat esportiva que ens ocupa. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades i les de limitació i oposició del tractament, mitjançant un correu electrònic a: valldelriudebitlles@gmail.com. A Partir de l'acceptació d'aquest formulari, vostè autoritza expressament el tractament de les seves dades de caràcter personal, imatges i/o fotografies preses en el transcurs de dita activitat, per a la finalitat especificada per part del Patidors Club Esportiu.

Formulari d'InscripcióPromo Tutorial


Suport tècnic i manteniment:

PatidorsCE


Llicència de Creative Commons
Sistema WebApli
Control de Pas
mitjançant Codis QR

"FITES amb Criteri", @PatidorsCE