MontserratXtrem! (30/12/17)

MontserratXtrem!

Dades Bàsiques

P L A N N I N G

CACO-Trail

CAminar i CÓrrer

Nivell Mitjà

Llocs d'Interès:

Responsabilitats

Podreu utilitzar la nostra WebApli!

Si la utilitzeu, al lloc NO hi haurà CAP Fita, però quan hi hagueu arribat, en el mapa estarà marcada amb un número, el qual, haureu d'introduïr a la WebApli, i el seu codi serà, per a totes les Fites, el mateix, que donarem el mateix dia de l'activitat. Confiem en la vostra bona fe!

MamutXtrem!

Caminada

Nivell Senderista (no sedentari)

Els números de Fita (o llocs d'interès), estan posats al mapa SENSE CAP ORDRE

(Segur que ens deixem algun lloc, per˛ ens ho pots suggerir a: clubpatidors@gmail.com)

Des del Bruc

Llocs d'Interès:

Des de Collbató

Llocs d'Interès:

NOTA: Si aneu en plan CACO, segurament abastareu més distància, per tant, segurament podreu visitar més llocs d'interès, tant els que hem proposat des de El Bruc, com des de Collbató.

B R I E F I N G

Aquesta activitat es tracta d'una "kedada" amateur de gent a qui li agrada la muntanya i la natura. La descoberta de raconets, i que practica esport habitualment, ja sigui corrent o fent senderisme.

Qui vulgui fer el CACO-Trail, ha de ser corredor/a habitual de "Trail-Running"... no cal ser un/a Crack, ni estar super-entrenat/da, però sí tenir una mínima forma física i haber fet un cert entrenament per Montserrat. De totes maneres, anirem fent reagrupaments per tal de que tothom pugui anar fent al seu ritme, però respectant i adaptant-se al ritme del grup. Anirem fent paradetes per disfrutar dels Llocs d'Interès.

Qui opti per fer alguna de les caminades proposades, en el grup segurament hi haurà algú amb coneixement suficient de la muntanya de Montserrat, però s'aconsella portar un mapa topogràfic oficial de la zona, tot i disposar del que us hem penjat aquí amb els llocs d'interès marcats.

Ens hem marcat unes 4h30 d'activitat aproximadament, així que us caldrà mesurar bé el recorregut. De fet, hi ha un munt de camins que us permetran allargar-lo o escurçar-lo a voluntat segons el cansament o l'horari, així que us ho haureu de kurrar una mica...

GRUPS DE "KEDADA"

dissabte 30 desembre 2017

Votació Finalitzada:

El Bruc = 6 vots, Collbató = 3 vots, Tan me fa = 1 vot

Mapa

Mapa topogràfic World Base Map amb Strava HeatMap Running Layer per a descarregar i imprimir:
Hi ha els punts d'interès marcats, i els camins més transitats en color blau (a més marcat, més transitat). Aquest mapa és orientatiu i no ha de ser substitutori d'un mapa topogràfic oficial.

Mapa Montserrat by Patidors (.PDF) (5 MB)

Els punts d'interŔs -amb el n˙mero de Fita- us els podeu escriure a mÓ darrera el full del mapa...

Rutes Caminada Proposades

Des del Bruc:

El Bruc - Font del Xebret - Cova del Cabrit - Cova de l'Arcada - Pas del Príncep - Drecera cap a Frares (sense #sado) - Coll d'en Xandri - Canal Ample - (opcional -> Agulles -> La Portella) - Refu - Pallers - El Bruc

Des de Collbatˇ:

Collbató - Drecera de Fra Garí - St.Joan - St.Onofre - Sta.Magdalena - Cim Magdalena - Camí Nou - (opcional -> Trencabarrals -> Elefant -> Ermita Sant Salvador) - Santa Anna - Monestir - Tron de l'Espasa - Cova de la Codolosa - Cova de les Arnes - Collbató

#Instagramers

Qui vulgui fer fotos i penjar-les a Instagram, pot utilitzar la següent etiqueta (hashtag):

#mxtrem