MontserratXtrem! (30/12/18)

MontserratXtrem!

Dades Bàsiques

P L A N N I N G

CACO-Trail

CAminar i CÓrrer

Nivell Mitjà

Ruta CACO:

Responsabilitats

Caminada

Nivell Senderista (no sedentari)

P L A N N I N G

Ruta Caminada:

PXF O-Game! Android App

Icona O-Game

També podreu utilitzar la nostra WebApli

Si la utilitzeu, al lloc NO hi haurà CAP Fita, però quan hi hagueu arribat, en el mapa estarà marcada amb un número, el qual, haureu d'introduïr a la WebApli, i el seu codi serà, per a totes les Fites, el mateix, que donarem el mateix dia de l'activitat. Confiem en la vostra bona fe! Cliqueu en la imatge:

MamutXtrem!

B R I E F I N G

Aquesta activitat es tracta d'una "kedada" amateur de gent a qui li agrada la muntanya i la natura. La descoberta de raconets, i que practica esport habitualment, ja sigui corrent o fent senderisme.

Qui vulgui fer el CACO-Trail, ha de ser corredor/a habitual de "Trail-Running"... no cal ser un/a Crack, ni estar super-entrenat/da, però sí tenir una mínima forma física i haver fet un cert entrenament per Montserrat. De totes maneres, anirem fent reagrupaments per tal de que tothom pugui anar fent al seu ritme, però respectant i adaptant-se al ritme del grup. Anirem fent paradetes per disfrutar dels Llocs d'Interès.

Qui opti per fer alguna de les caminades proposades, en el grup segurament hi haurà algú amb coneixement suficient de la muntanya de Montserrat, però s'aconsella portar un mapa topogràfic oficial de la zona, tot i disposar del que us hem penjat aquí amb els llocs d'interès marcats.

Ens hem marcat com màxim 5 hores d'activitat aproximadament, així que us caldrà mesurar bé el recorregut. De fet, hi ha un munt de camins que us permetran allargar-lo o escurçar-lo a voluntat segons el cansament o l'horari, així que us ho haureu de kurrar una mica...

Mapa

Mapa topogràfic World Base Map amb Strava HeatMap Running Layer per a descarregar i imprimir:
Hi ha els punts d'interès marcats, i els camins més transitats en color blau (a més marcat, més transitat). Aquest mapa és orientatiu i no ha de ser substitutori d'un mapa topogràfic oficial.

Mapa Montserrat by Patidors (.PDF) (5 MB)

Els punts d'interès -amb el número de Fita- us els podeu escriure a mà darrera el full del mapa...

#Instagramers

Qui vulgui fer fotos i penjar-les a Instagram, pot utilitzar la següent etiqueta (hashtag):

#mxtrem

Edició mXtrem! 2017...

En el següent enllaç podeu veure l'activitat proposada l'any 2017:

montserratxtrem17.htm