PARTICIPA 24/7
DistopikO
App
Vall del Riudebitlles
INTRO

En un Univers paral·lel, una [iA] entrenada amb un biaix hostil i totalment desbocada, s'està fent seu el territori... dependrà de nosaltres intentar evitar-ho...

La nostra missió: aconseguir el Codi per entrar en la Base Central [iA], i piratejar el seu programari base per tal d'aturar la seva expansió i establir uns nous paràmetres d'aprenentatge més... benèvols...

No ens ho posarà fàcil... amb la informació que tenim disponible, la [iA] disposa de 9 Bases secundàries repartides pel territori. En cadascuna d'elles podrem aconseguir 1 número del Codi (de 9 xifres), però primer haurem de desactivar les Balises que els proporcionen energia dins el seu radi d'acció.

A més a més, el nostre dispositiu, on hi portem instal·lat el programari per piratejar la Base Central [iA], te certes limitacions, ja que el portal cap a l'Univers paral·lel virtual és temporal, amb el que això implica: una limitació de temps per poder assolir el nostre objectiu.

Tot i així, hem pogut habilitar la capacitat d'obtenir temps extra en cada objectiu assolit: desactivant Balises, obtenint números del Codi, entre d'altres... i també amb els Cofres d'ajuda que hem instal·lat al llarg del territori. Per contra, els atacs de la [iA] també ens resten temps...

També hem pogut instal·lar una Base de Vida on podrem recarregar recursos, però és succeptible d'ésser destruïda... cuidem-la anant-hi de tant en tant... rebre i donar recursos, aquest és el sistema de manteniment.

Els objectes geolocalitzats de l'Univers paral·lel interactúen amb nosaltres per proximitat i/o contacte, i alguns, aleatòriament. Parem atenció!

No podem donar més informació, ja que desconeixem tots els recursos tecnològics de que disposa la [iA], i no ens volem arriscar a donar massa pistes que puguin comprometre la nostra missió.

"Una aventura immersiva on les nocions d’orientació, l’estratègia i el control dels tempos seran decisius. També una mínima forma física, ja que sovint ens tocarà córrer. Canviem el “mapa en mà“, pel “mòbil en mà“." Aventura en estat pur!

Des de 2001 creant eXperiències: @presipatidors

Quan: 24/7

On: Vall del Riudebitlles, Catalunya

DISTOPIK-O
 • APP DistopikO només per ANDROID

 • Aquesta APP ha estat dissenyada i creada mitjançant la plataforma de desenvolupament de videojocs Unity pel @presipatidors
 1. Si ja ets Verificador/a i ja tens instal·lada l'APP, comprova si hi ha disponible una nova actualització. El @presipatidors l'actualitza de tant en tant...
 2. Per poder descarregar l'APP t'has de registrar com a Verificador/a enviant un correu amb el teu compte Gmail a clubpatidors@gmail.com, o envia'ns el formulari (més avall).
 3. Un cop hagis rebut confirmació conforme ja ets Verificador/a, et pots descarregar l'App en versió Alpha, clicant el link a:
  Google Play Store APP: DistopikO 1.x (només des del mòbil).
 4. Un cop descarregada, la pots instal·lar amb confiança.
 5. Un cop instal·lada, pots executar l'APP tan si et pica la curiositat sense estar dins l'àrea de Joc, com si vols iniciar una Partida in situ.
 6. El primer cop que l'executis, l'APP et demanarà permís per utilitzar la Ubicació precisa (GPS) i permís per accedir al Sistema de fitxers (per guardar el progrés de la Partida al mòbil). L'APP també utilitza l'accés a Internet (per si actives compartir OnLine -opcional), i la Vibració (per experiència del Joc).
 7. Brúixola digital: normalment la brúixola digital està calibrada... si no és el cas, amb el mòbil a la mà ben agafat, has de dibuixar el símbol de l'infinit (un 8 en horitzontal) en l'aire un parell o tres de cops i en principi, ja estarà. Ho pots fer sempre que es desmarxi la brúixola.
 8. Si has executat l'APP per fer una prova, pots apretar el botó RESET i podràs començar una nova Partida quan vulguis.

 • Fes-te Verificador/a BETA TESTER...

 • Omple i envia'ns el següent formulari i t'afegirem:
  BECOME A BETA TESTER


 • DistopikO Vall del Riudebitlles

 • La idea del @presipatidors és que descobriu com s'hi juga de manera autodidacta amb les poques pistes que us donem... però us entenc, tot això... és molt Friki!
  CLICA PER ACCEDIR AL WEB D'AJUDA DISTOPIKO

  No et perdis l'ajuda... jajaja... (amb vídeo demo)


 • És un Joc Geolocalitzat via GPS mòbil, això vol dir que per jugar-hi, has d'estar dins el terreny de Joc.

MÒBIL GPS + SO 3D amb AURICULARS = AVENTURA


LLOC

Vall del Riudebitlles, en qualsevol lloc dins la zona del mapa... entre Sant Pere de Riudebitlles i Torrelavit

Si vols el mapa d'orientació... més complet, per descarregar i imprimir en A4, ens el pots demanar a clubpatidors@gmail.com

FYI! 12 km2 de territori per recórrer amunt i avall... 175 Waypoints geolocalitzats... més de 200 objectes interactius... més de 40 km per recórrer... més de 10 hores de Joc... GameOversss assegurats (amb opció a continuar la mateixa Partida)... Estadístiques... seguiment OnLine en temps real (opcional)...

Responsabilitats: Aquest joc d'orientació és experimental i per a ús recreatiu. Creat i dissenyat pel @presipatidors a ratets, sense cap més pretensió que satisfer la pròpia curiositat per l'aprenentatge, l'oci, l'estratègia, l'aventura i l'esport. Cadascú és responsable de l'ús que en faci. Ni el @presipatidors ni el @PatidorsCE, no es fan responsables dels danys o perjudicis que l'usuari pugui patir o que aquest pugui causar a tercers, degut al seu ús irresponsable. Cal respectar les propietats privades.